Shopping for den perfekte forlovelsesringen kan være skremmende for noen menn. Mens noen kvinner er klare på deres ønsker, noen menn er igjen shopping blind. Det er mye press for å plukke en ring som hun vil elske, fordi hun vil ha på seg dette spesielle smykket resten av livet. Denne artikkelen vil gi deg noen tips for å føle deg litt mindre skremt mens du handler for den perfekte forlovelsesringen.

Prøv å vise smykker med en fin smykker boks som åpnes med skuffer eller en vertikal smykker boks med glassdører. Ikke bare la smykker gjemme seg bort i mørket; riktig vise den, komplett med en nydelig boks. De fleste vertikale bokser inkluderer også kroker for fiskekrok øredobber, halskjeder og armbånd.

Når du bruker smykker, er mindre mer. Du trenger ikke å bruke et halskjede, øredobber, armbånd, en klokke og ringer for å få antrekket ditt til å se komplett ut. Velg stykker som fungerer bra med antrekket ditt og hva du har på deg. En godt valgt armbånd eller halskjede vil trekke flere komplimenter enn flere slående elementer.

En stor kilde for unike og billige smykker brikkene er lokale sparsommelighet butikker. Lokale sparsommelighet butikker kan være en skattekiste for antikke og virkelig uvanlige stykker. Ofte disse bedriftene ikke har de ansatte, trening eller tid, som er nødvendig for å se etter kjennetegn eller gull og sølv innhold. Et par dollar investeringer kan ofte gi, ikke bare noen virkelig unike stykker av smykker, men også noen brikker som kan være, ganske verdifullt.

Kjøpe smykker til noen andre kan være utfordrende. Se på hva de velger selv og prøver å finne noe lignende. Unngå store elementer som ringer med mindre du vet hva deres størrelse er. Hvis du gjetter, hva kommer til å skje hvis du gjetter feil? Det kan hjelpe å gå vinduet shopping med dem og se om de nevner en bestemt butikk, merkevare, eller til og med en bestemt vare.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i en gullsmed ‘ s Rouge klut. Den har en polering sammensatt på den røde siden som er trygt å bruke med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi en polish som vil gnisten. Dette vil holde smykker ser nydelig i lang tid framover!

En del av å velge bryllupet smykker bør ta hensyn til når du skal gifte. Glitrende smykker, som hengende diamanter, ser best når lyset kommer fra alle retninger, som det ville i en natt seremoni eller mottak. Dagtid bryllup, spesielt utendørs, pleier ikke å markere denne typen smykker også.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, shopping for den perfekte forlovelsesring kan være skremmende for noen menn. Det er så mye press for å velge en perfekt ring, og med så mange forskjellige biter av smykker der ute, kan det være vanskelig å vite hvilken du skal velge. Bruk tipsene fra denne artikkelen for å lette stresset med shopping, og guide deg mot å kjøpe den perfekte forlovelsesringen som hun vil være sikker på å elske.

Smykker Shopping Online

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *