Fordi smykker er personlig, blir det verdsatt som et tegn på kjærlighet, stolthet og prestasjon. Den minste pyntegjenstanden kan bli verdsatt, verdsatt og elsket for alltid. Denne artikkelen vil gi deg informasjon du trenger å vite når du kjøper smykker, enten det er for deg selv eller noen andre.

Lagre noen av de mest skjøre smykkene dine til spesielle anledninger. Noen skjøre steiner som opal og peridot skal bare brukes til spesielle arrangementer og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du vil være i stand til å bruke dine beste stykker, men det kan forlenge levetiden hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Som med alle viktige kjøp, må du sørge for at du kjøper smykkene dine fra en erfaren gullsmed, en som har et godt rykte. Du trenger en du kan stole på, og som kan hjelpe deg med å finne det du trenger. De må også være vennlige, og ikke bare en annen selger som skyver det de synes du skal kjøpe. Det kan til og med være lurt å bruke litt mer i en etablert butikk enn å risikere å kjøpe det som ser ut til å være det samme fra en falsk.

Når du kjøper en ring, må du sørge for at du kjøper en ring i riktig størrelse. Det kan være vanskelig å finne ringer i halv størrelse, men det er mulig. Ikke kjøp en størrelse opp, og vurder å endre størrelsen på den. Endring av størrelse er ofte mye dyrere enn å kjøpe en annen sølvring i din størrelse.

Når du kjøper smykker på eBay, hjelper det å vite nøyaktig hva du leter etter. Det kan være tusenvis av oppføringer for en enkelt type smykker. Unngå frustrasjon ved å kjenne stilen og fargen du vil ha før du begynner å lete. I motsetning til en mursteinbutikk kan det ta flere timer å bla gjennom alt på nettet.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i gullsmedens rouge-klut. Den har en poleringsmasse på den røde siden som er trygg å bruke sammen med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi et lakk som glitrer. Dette vil holde smykkene dine nydelige i lang tid fremover!

Hvis du ønsker å kjøpe et par øreringer til en du er glad i, må du sørge for at de først har gjennomboret ørene! Det er en stor faux pas å plukke opp et par nydelige kuler bare for å finne ut at de er ubrukelige. Hvis du kan, sjekk smykkeskrinet hennes, eller spør noen i nærheten av henne som kanskje kjenner moren hennes.

Når det gjelder å ta vare på smykkene dine, må du være sikker på at du bare bruker milde rengjøringsløsninger når du rengjør dem. Dette vil sikre at du ikke kompromitterer den strukturelle integriteten til smykkene dine, i tillegg til at du ikke forårsaker ytterligere overflateskader som misfarging. Når du er i tvil, kan du se etter smykker som er trygge rengjøringsprodukter når du handler.

Det ble uttalt i innledningen, og det er verdt å si det igjen: smykker kan være en gave som passer til enhver anledning. Selv et lite smykke kan ha mye mening for mottakeren. Det er også ting du trenger å vite om å vedlikeholde dine egne smykker. Hvis du tester noen av disse tipsene, er du sikker på at det er enklere å nyte smykker enn du tidligere har trodd.

Jewelry Shopping Online